van nahmen fruchtsecco appel bosbes kers

Frucht Secco Appel Bosbes KersFrucht Secco Appel Bosbes Kers wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken. Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!

van nahmen zwarte bessen-nectar

Van Nahmen Zwarte Bessennectar

Zwarte bessennectar wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.

Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!

van nahmen vlierbessensap

Van Nahmen Vlierbessensap

Vlierbessensap wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.

Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!

van nahmen rubinette appelsap

van nahmen rubinette appelsap

Rubinette Appelsap

 

Rubinette appelsap wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.

Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!

van nahmen fruchtsecco appel kweepeer

Frucht Secco Appel Kweepeer

Frucht Secco appel kweepeer wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.

Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!

van nahmen datterino tomatensap

Van Nahmen Datterino Tomatensap

De Datterino tomaat komt oorspronkelijk uit Sicilië. De zeer kleine, langwerpige, dieprode glanzende tomaat is qua vorm gelijk aan een kleine dadel, waar de term “dadel-tomaat” van afkomstig is. De ware bijzonderheid van de tomaat, ligt echter in het spannende smaakprofiel en de uitgesproken zoetheid. U kunt een veel hogere mate van zoetheid dan bij normale tomaten verwachten. Om dit typische karakter nog meer te benadrukken, zocht van Nahmen samen met de gepassioneerde “Gewürzmüller Ingo Holland” naar de  toevoeging van een kleine hoeveelheid zout. De keuze viel op echt “Sylter zeezout,” afkomstig is uit de zout fabriek van Alexandro Pape. Voor een afgeronde smaak en een delicate kruidigheid zorgt de zwarte Kerala peper van Ingo Holland.

van nahmen sterappel-sap

Van Nahmen Sterappel Appelsap

Sterappel Appelsap

 

Sterappel appelsap wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.

Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!

van nahmen dornfelder druivensap

Van Nahmen Dornfelder Rode Druivensap

Dornfelder Rode Druivensap

Dornfelder Rode Druivensap wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.

Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!

De Dornfelder is een blauw druivenras dat voornamelijk in Duitsland groeit. De druif heeft een dikke schil en bevat veel kleur. De helft van de aanplant bevindt zich in de wijnstreek Palts. Voorts wordt het ras gekweekt in de wijnstreken Rheinhessen en Württemberg.

De Dornfelder geeft een dieprode kleur. De geur is die van besfruit, aardbei of framboos. Het is een fruitgedomineerde druif. Ook kan er rosé sap van gemaakt worden. De Dornfelder is eveneens geschikt als tafeldruif.

van nahmen boskoop appelsap

Van Nahmen Boskoop Appelsap

Boskoop appelsap

Boskoop Appelsap. Een verrassend fris en kruidig boeket. De neus toont aroma’s van een late rijping, dikke appelschil met hinten van appelblad, anijs en citroenschil. De smaak is levendig met  heldere, frisse zuren. Ingetogen zoetheid met fruitige aroma’s. Pittige tannines in de afdronk, een bite met een bijna korrelig mondgevoelWanneer het sap 1: 1 gemixt wordt met mousserend water, wordt het nog meer levendig en fris.  Het sap gaat perfect met gerookte zalm met appel mierikswortel en aardappel rösti, tarte flambée met spek en uien.

Boskoop Appelsap wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere alcoholvrije vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.

Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle alcoholvrije vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!